Вхід | Реєстрація

Вихованки Кобеляцької ДЮСШ стали призерами Чемпіонату України

Вихованки Кобеляцької ДЮСШ стали призерами Чемпіонату України

І здобули спортивні звання.

Минулої п’ятниці в Луцьку пройшов заключний, восьмий, тур Чемпіонату України Вищої ліги з футзалу серед жіночих команд сезону 2022-2023 років. У ньому місцева команда «Легіон-Університет» зіграла проти кобеляцьких «Лідерок», яких тренує директор міської дитячо-юнацької спортивної школи Руслан Сабіров.

Гра розпочалася невдало для наших землячок, оскільки вони першими пропустили гол. Не дивлячись на такий старт, до завершення першого тайму «лідерки» встигли двічі влучно поцілити у ворота суперників, на що господарки поля відповіли ще одним м’ячем. На перерву команди пішли за нічийного рахунку — 2:2.

На початку другої половини матчу команда Руслана Сабірова пропустила третій м’яч. Та на 26 хвилині наймолодша «лідерка»  Дар’я Гребенюк зрівняла рахунок — 3:3.

Гол Дарини став переломним моментом у матчі, так як кобелячанки взяли ініціативу на полі, зумівши відзначитися ще чотирма голами. У підсумку, матч завершився з рахунком 7:3 на користь «лідерок».

Завдяки перемозі в луцькому протистоянні, кобеляцькі футзалістки здобули бронзові нагороди чемпіонату.

Після затвердження офіційних результатів всеукраїнського турніру, кобелячанкам присвоять звання «Кандидата у майстри спорту з футзалу».

Як пояснив Руслан Сабіров, колектив та вихованки ДЮСШ йшли до цього результату 20 років. Історичним моментом є те, що у командному виді спорту серед дорослих це найвищий результат Кобеляцької громади.

Нагороди на Чемпіонаті України Вищої ліги з футзалу виборювали: Дар’я Гребенюк, Вікторія Дубина, Анастасія Середа, Руслана Захарченко, Оксана Хруль, Вікторія Савченко, Юлія Поберій, Анна Воскобойник, Ангеліна Федоренко та Юлія Максимчук.

Зараз дівчата активно готуються до другого кола Чемпіонату України Першої ліги серед жіночих команд сезону 2022-2023 років. Навчально-тренувальні збори проходять у Гребінці.

Перша гра вихованок Руслана Сабірова відбудеться 1 травня в Чернігові.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 квітня 2023, 14:38 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації