Вхід | Реєстрація

Новосанжарці поборються за чемпіонський титул

Новосанжарці поборються за чемпіонський титул

8 квітня юні волейболісти зіграють проти представників Щербанівської, Зіньківської, Оболонської, Чутівської та Миргородської громад.

1 квітня в Кобеляках, Зінькові та Миргороді відбулися зональні змагання чемпіонату спортивної організації «Колос» у Полтавській області з волейболу серед юнаків 2006-2007 років народження і молодших.

Як повідомили працівники сектору та молоді Кобеляцької міської ради, у містечку ігри проходили в спортивних залах дитячо-юнацької спорт школи і ліцею №2. Поєдинки відзначалися непоступливістю і боротьбою за кожен м’яч. Команди прагнули продемонструвати свої найкращі якості. Та в спорті завжди перемагає сильніший.

Отож, путівку в фінальну частину змагань вибороли юні волейболісти Щербанівської громади, котрі здобули перемогу в своїй групі над однолітками Мачухівської та Білицької ОТГ. У другій групі з першого місця до фінальної частини пройшли спортсмени з Новосанжарської громади. Вони святкували перемогу в поєдинках проти представників Кобеляцької та Градизької ОТГ.

Третє і четверте місця розділили волейболісти Кобеляцької і Білицької громад. На п’ятій і шостій сходинках — юнаки Градизької і Мачухівської ОТГ.

У Зінькові кращі результати продемонстрували місцеві волейболісти і чутівці, у Миргороді — «володарі майданчика» і спортсмени з Оболонської громади.

Таким чином, уже цієї суботи юні новосанжарські волейболісти поборються за головні нагороди змагань.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації