Вхід | Реєстрація

«Чорнобильцям» виплатять 6,8 мільйона гривень

«Чорнобильцям» виплатять 6,8 мільйона гривень

26 квітня 1986 року увійшло в історію України як День Чорнобильської трагедії. Із грудня 2016-го Генеральна Асамблея ООН проголосила цю дату Міжнародним днем пам'яті про Чорнобильську катастрофу.

За інформацією Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації, на Полтавщині триває реалізація Комплексної соцпрограми, спрямованої на забезпечення соціальної захищеності громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи. 

Відповідно до цієї програми, розпочата виплата разової адресної допомоги.

Виплати на загальну суму більше 6,8 мільйона гривень в квітні отримають: 1698 дружин (чоловіків) померлих громадянин, смерть яких пов'язана з Чорнобильською катастрофою, та 10 сімей, у складі яких є діти з інвалідністю, що наступила внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Виплата коштів буде здійснена:

  • 12 квітня на поточний рахунок, відкритий в установі уповноваженого банку;
  • з 13 квітня — через «Укрпошту» за місцем проживання.

Проведення виплат здійснено органами соціального захисту населення на основі наявних даних в базах без додаткового звернення та подання документів громадянами.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 квітня 2023, 20:47 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації