Вхід | Реєстрація

Новосанжарські волейболісти — треті в області

Новосанжарські волейболісти — треті в області

Юні спортсмени вибороли бронзові нагороди «колосянських» змагань.

Нагадаємо, що 1 квітня в Кобеляках, Зінькові та Миргороді відбулися зональні змагання чемпіонату спортивної організації «Колос» у Полтавській області з волейболу серед юнаків 2006-2007 років народження і молодших.

За їх результатами, представники Новосанжарської, Щербанівської, Зіньківської, Оболонської, Чутівської та Миргородської громад вийшли до фінального етапу змагань.

Як повідомив голова обласного осередку спортивної організації «Колос» Анатолій Головань, фінальні ігри обласного чемпіонату проходили в Зінькові. Таких емоційних, напружених, з такою жагою до перемоги ігор давно не бачили  глядачі. Майже всі поєдинки завершувалися з рахунками 2:1. Лише наприкінці третьої партії визначався переможець. Будь-яка команда могла здобути звання чемпіона.

Переможцями цьогорічних обласних волейбольних змагань серед підлітків стали представники Чутівської громади. Срібні нагороди здобула команда Миргородської громади.

У матчі за третє місце зустрілися команди Новосанжарської та Оболонської громад. Гра відбувалася за вище описаним сценарієм. Наприкінці третьої партії влучнішими виявилися новосанжарські юнаки. Вони вибороли «бронзу» турніру. Четверте місце посіла команда Оболонської громади, п’яте — Зіньківської, шосте — Щербанівської.

Кращими гравцями чемпіонату стали: Роман Удовиченко (Чутівська громада), Богдан Голубицький (Миргородська ОТГ), Андрій Музика (Новосанжарська громада).

Секретар Новосанжарської селищної ради Таміла Музика так прокоментувала змагання представнику «Колоса»:

«Наші юні волейболісти Новосанжарської громади стали бронзовими призерами у фінальних змаганнях Чемпіонату територіальної організації ГО «ВФСТ «Колос» з волейболу серед юнаків 2006-2007 років народження і молодших. Вони показали дійсно професійну, стійку, хвилюючу, потужну гру.

Дякуємо голові обласного осередку Анатолію Голованю, секретареві міської ради Олександру Прокопенку, начальнику відділу культури, спорту та інформаційного забезпечення Людмилі Кімлик-Яросі за організацію і якісне проведення спортивного заходу. Дякуємо Збройним Силам України за можливість нашим дітям брати участь у змаганнях!».


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 квітня 2023, 15:58 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації