Вхід | Реєстрація

У п’ятницю зі Світлогірського в Кобеляки запустять автобус

У п’ятницю зі Світлогірського в Кобеляки запустять автобус

Поки що автобус курсуватиме населеними пунктами Кобеляцької громади у тестовому режимі.

Як повідомила пресслужба Кобеляцької міської ради, 14 квітня запустять автобусний рейс у тестовому режимі за маршрутом Світлогірське — Кобеляки.

Автобус їхатиме через Брачківку, Просяниківку, Прощуради, Озера, Коваленківку, Шенгури, Сухе та Лебедине. Виїзд зі Світлогірського (територія колишньої автостанції) — о 7:00. Відправлення з Кобеляк (платформа колишньої автостанції) — 12:00.

Також планується здійснити ще один рейс у тестовому режимі в понеділок, 17 квітня, за маршрутом  Світлогірське — Кобеляки. Рейс проходитиме через Брачківку, Просяниківку, Морози, Лучки, Правобережну Сокілку, Перегонівку та Гарбузівку.

Відправлення зі Світлогірського — о 7:00. Відправлення з Кобеляк — 12:00.

Під час тестування маршрутів перевізник проаналізує пасажиропотік та доцільності функціонування автобусних рейсів.

Крім того, пресслужба міськради поінформувала жителів громади, що на території ОТГ діють автобусні маршрути за іншими напрямками:

  • кожного вівторка, середи та четверга курсує автобус Світлогірське — Полтава через Кобеляки. Час відправлення — 7:10. Прибуття у Кобеляки о 8:20. У зворотному напрямку автобус відправляється о 15:00 з території колишньої автостанції у Кобеляках.
  • кожного вівторка курсує автобус Придніпрянське — Кобеляки. Час відправлення — 6:30. Курсує селами: Орлик, Деменки, Василівка. У зворотному напрямку виїзд о 11:30 з автобусної зупинки на площі Перемоги в Кобеляках.

Проїзди платні. Вартість квитка залежить від дальності поїздки. Міська рада веде перемовини з іншими перевізниками, щоб охопити автобусним сполученням і інші населені пункти.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 квітня 2023, 18:01 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації