Вхід | Реєстрація

Юні біличани гратимуть у фіналі обласної міньки

Юні біличани гратимуть у фіналі обласної міньки

Минулого тижня відбулися зональні змагання чемпіонату спорторганізації «Колос» у Полтавській області з футзалу серед юнаків 2008 року народження і молодших.

Ігри проходили в Нових Санжарах, Руденківці, Щербанях, Коломацькому, Миргороді, Хоролі та Котельві.

Як повідомив голова територіальної організації товариства «Колос» Анатолій Головань, прохолодна погода не стала на заваді юним футболістам демонструвати свої найкращі якості. Ігри відзначалися напруженою боротьбою на кожному клаптику майданчика.

У Новосанжарській групі змагалися юні футболісти Білицької, Козельщинської, Новосанжарської, Кам’янопотоківської, Нехворощанської громад та Руденківського старостату.

У Коломацькому змагалися спортсмени з Новоселівської, Чутівської ОТГ, Рунівщанського старостату і господарі майданчика.

До Щербанівської групи увійшли представники Терешківської, Решетилівської і Щербанівської громад.

За Новосанжарську громаду виступали вихованці місцевої дитячо-юнацької спортшколи. Згідно жеребкування, новосанжарці пройшли до групи Б, де їхніми суперниками стали футзалісти Кам’янопотоківської громади та Руденківського старостату.

У першій грі, програючи по ходу матчу 0:1, за три хвилини до кінця поєдинку новосанжарська команда не тільки відігралася, але і вирвала перемогу. Виграш команді принесли Єгор Кравченко та Артем Телятник, які забили голи суперникам.

Другу гру новосанжарці теж почали з пропущеного голу. Та загальний результат знову закінчився на користь вихованців Новосанжарської ОТГ — 7:1. За команду відзначилися Артем Телятник (три мְ’ячі), Назар Шуліка (два голи), Андрій Дендеберя, Олексій Скотаренко — по одному.

Залишався лише один крок до виходу в фінал. Суперником була сильна та злагоджена команда Білицької громади. Третій матч стартував за звичним для цього дня сценарієм: новосанжарці пропустили два голи. Та Олексій Скотаренко і Руслан Онищенко врятували команду, забивши по голу. Отож, основний час завершився з результатом  2:2 і переможця довелося визначати в серії пенальті.

У штрафних ударах влучнішими були біличани — 5:3.

Я хочу подякувати своїм вихованцям за відданість до гри та жагу до перемоги.

У містах Миргород, Хорол і селищі Котельва відбулися зональні змагання чемпіонату Територіальної організації ГО ВФСТ Колос у Полтавській області  з футзалу серед юнаків 2008 року народження і молодших.

Усі команди були приблизно однаково підготовлені, кожна команда відзначалася непоступливістю.

У Миргородській групі грали спортсмени з Гадяцької, Миргородської, Великосорочинської, Зіньківської і Великобудищанської громад, у Хорольській — із Оржицької, Хорольської, Градизької, Оболонської і Семенівської ОТГ, у Котелевській —Котелевської, Опішнянської, Великорублівської та Диканської громад.

У результаті зіграних матчів, до фіналу, що відбудеться 22 квітня, вийшли команди з Гадяцької, Котелевської, Оржицької, Терешківської, Білицької та Коломацької ОТГ.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 квітня 2023, 17:42 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації