Вхід | Реєстрація

Поезія – це завжди неповторність

Поезія – це завжди неповторність
Минулого понеділка у приміщенні музею Давида Гурамішвілі мистецький світ Миргорода відзначав відразу два свята – Всесвітній день поезії та Міжнародний день театру. Традиційно це відбувається у березні. Того дня присутні на заході місцеві поети мали змогу не тільки зустрітися, поспілкуватися, а й послухати найкращі твори своїх товаришів по перу.
Барвиста веселка поетичних рядочків: Лариси Гараган, Анатолія Орла, Вікторії Шимко, Лариси Різницької, Аліни Шаніної, Наталії Дороговцевої, Марії Король, Тетяни Адешелідзе (на знімку), Сергія Кузнєцова, Людмили Маркової та ін. створила величну своєрідну пісню весні, коханню, життю. Порадувала миргородських майстрів слова і юна поетична зміна. Саме цього дня були підбиті підсумки конкурсу «Молоді поети Миргорода».
І місце отримали - Данило Смірнов (ЗОШ №7), Марина Шевченко (гімназія ім.Т.Г.Шевченка); ІІ місце – Сергій Скиба (ЗОШ №7), Юлія Гетьман (СШ №5); ІІІ місце – Євгенія Сколотенко (СШ №5), Марина Якименко (гімназія ім.Т.Г.Шевченка), Олена Богачова (ЗОШ №1).
А закінчилося свято театралізованим дійством, яке було підготовлене працівниками відділу культури, музею Давида Гурамішвілі та іншими миргородськими митцями.

Автор: Ольга ЧЕРКАСЬКА, Газета «Миргород наш дім»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації