Вхід | Реєстрація

Робоча нарада інструкторів зі спорту

Робоча нарада інструкторів зі спорту

14 квітня в адміністративному приміщенні стадіону «Колос» відбулася нарада інструкторів зі спорту колективів Кобеляцької міської ради. Загалом були присутні чотирнадцять спортінструкторів, начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту Валентина Пелюхня, головний бухгалтер відділу культури, туризму, молоді та спорту Яценко Ю.О., завідувач сектору молоді та спорту Олег Дробітько.

На нараді були розглянуті та вирішені важливі питання, такі як перевезення спортивних колективів на змагання з різних видів спорту Кобеляцької громади.

Також затверджено план проведення спортивно-масових заходів на ІІ квартал, терміни проведення та положення змагань  кубка «Відкриття сезону», кубка, чемпіонату та  першості  Кобеляцької громади з футболу 2023 року. Було сформовано склади груп та система проведення кубка «Відкриття сезону» з футболу, затверджено склади ліг чемпіонату та першості.

22 квітня відбудуться зональні змагання кубка «Відкриття сезону». Групи команд були сформовані за територіальним принципом.

  • Група А: Шенгури, Мідянівка, Озера, «Лідер» (дівчата).
  • Група Б: Лутовинівка, Сухинівка, Лідер-2007, Рибалки.
  • Група В: Світлогірське, Дашківка, Вільховатка, Придніпрянське.
  • Група Г: Павлівка, Канави, Підгора, Царичанка.

Ігри відбудуться на футбольних полях команд, вказаних у групах першими.

Відбулося жеребкування кубка Кобеляцької громади з футболу, де стали відомі майбутні суперники кубкових протистоянь.

6-7 травня на стадії 1/8 фіналу зустрінуться такі пари команд : «Іванівка» (Іванівка) —   «Спарта» (Лутовинівка), «Прапор» (Підгора) — «Урожай» (Мідянівка), «Дніпро» (Світлогірське) — «Свобода» (Царичанка), «Водник» (Вільховатка) — «Озера» (Озера), «Оріль» (Канави) — «Шенгури» (Шенгури), «Спартак» (Рибалки) —  «Колос» (Павлівка),  «Дашківка» (Дашківка) — «Стріла» (Сухинівка).

Плідно попрацювавши та поспілкувавшись одне з одним, інструктори зі спорту відразу ж почали готуватись до майбутніх змагань Кобеляцької громади.


Автор: Максим ОНІЩЕНКО, співробітник сектору спорту та молоді міської ради


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 квітня 2023, 17:38 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації