Вхід | Реєстрація

Учні 6-ої гімназії у Корпусному парку привертали увагу перехожих до проблем екології

Свої вірші та малюнки на екологічну тематику, а також виготовлені власноруч листівки представили на суд перехожих Корпусного парку учні 6 гімназії. Таким чином діти привертали увагу полтавців до проблем довкілля та закликали не допустити екологічної катастрофи.
Акції екологічного характеру 6 гімназія проводить не вперше. Ця тематика дітям близька.
Аліна Дмитренко, учениця 9-м класу гімназії № 6:
- Кожного року наша гімназія бере участь у проекті «Чистота міста - справа кожного» і цьогоріч посіли у конкурсі 2 місце.
Щороку силами учнів 6 гімназії з'являються нові дерева в Полтаві. До того ж, вони узяли під опіку Володимирське джерело у Ботанічному саду. Діти розповідають: свої зусилля вони спрямовують на збереження природи.
Настя Шаповал, учениця 7 класу гімназії №6:
- Наш день розпочався з того, що ми прибрали прилеглі території нашої школи. Зараз ми роздаємо листівки жителям міста, щоб вони зрозуміли, що ми хочемо до них донести.
Окрім листівок, діти виготовили плакати на екологічну тематику та підготували розповіді про сучасний стан довкілля із власними віршованими коментарями.
Не допустити екологічної катастрофи та зберегти те, що маємо, – таку мету поставили школярі під час акції «Збережемо довкілля для полтавців».
Перехожі, які отримали у подарунок дитячі листівки, таку ініціативу вже оцінили.
Бліци:
- Якщо стукати, то відчинять. Говорити про те, що слід зберігати природу треба чим частіше, тим краще.
- Це дуже добре. Ще я ходив до школи, так ми і саджали, і вигрібали, і спалювали. Тепер хоч машинами вивозять, а раніше ми на собі виносили. Це дуже добре

Автор: Олена Ляшенко, www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 квітня 2010, 16:19 | Полтава |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації