Вхід | Реєстрація

Департамент екології та природних ресурсів Полтавської ОВА очолить Сергій Олейніков

Департамент екології та природних ресурсів Полтавської ОВА очолить Сергій Олейніков

24 квітня на апаратній нараді начальник обласної військової адміністрації Дмитро Лунін представив нового директора Департаменту екології та природних ресурсів Полтавської ОВА. Ним став Сергій Олейніков. Із 25 квітня він приступає до виконання обов’язків на цій посаді.

Народився Сергій Олейніков 17 вересня 1970 року в місті Старобільськ Луганської області. Має повну вищу освіту. В 2004 році закінчив Регіональний інститут менеджменту (економіка та управління), у 2013 році – вищий навчальний заклад «Міжрегіональна Академія управління персоналом» (правознавство). Крім того, в 2020 році закінчив навчання в Національній академії державного управління при Президентові України (публічне управління та адміністрування).

Загальний стаж роботи – 33 роки, 32 із них – на державній службі.

Після проходження строкової служби в армії працював водієм Старобільського ремонтно-транспортного підприємства та робітником КП «Праця». Із 1992 по 2017 проходив службу в органах Державної кримінально-виконавчої служби України на посадах рядового та начальницького складу управління Державної пенітенціарної служби України в Луганській області.

Потім очолив Департамент комунальної власності, земельних, майнових відносин, екології та природних ресурсів Луганської обласної державної адміністрації, де працював до 2023 року.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 квітня 2023, 14:14 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації