Вхід | Реєстрація

У Нових Санжарах продають будівлю інклюзивного центру

У Нових Санжарах продають будівлю інклюзивного центру

Продаж відбуватиметься через аукціон.

4 травня запланований онлайн-аукціон із продажу об’єкта малої приватизації державної власності — нежитлової будівлі у Нових Санжарах. Будівля побудована в 1950 році та має всі наявні інженерні комунікації (електропостачання, водопостачання, каналізація (вигрібна яма), газопостачання та опалення). Стартова ціна лоту — 418 063,04 гривень.

Кінцевий строк подання цінових пропозицій завершується 3 травня.

Будівля знаходиться в селищі по вулиці Центральна, 64.

До складу об’єкта приватизації входять: будівля загальною площею 118,6 квадратного метра, вбиральня (рік побудови — 2003) та огорожа.

Нагадаємо, що 22 березня відбувся онлайн-аукціон з приватизації виробничого будинку з господарськими будівлями та спорудами, що знаходиться за адресою: село Лелюхівка, вулиця Соснова, 9. Стартова ціна об’єкту приватизації становила 35 963,82 гривні. До аукціону долучилися 18 учасників. Найвищу суму запропонувало товариство з обмеженою відповідальністю «Торгово-виробнича компанія «Грінвуд» — 1 255 001 гривень. Підприємство зареєстроване в Лутовинівці, по вулиці Короленка, 1.  Вид діяльності — «Оптова торгівля деревиною, будівельними матеріалами та санітарно-технічним обладнанням».


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 квітня 2023, 18:23 | Нові Cанжари | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації