Вхід | Реєстрація

У Решетилівці готують до відкриття фізкультурно-спортивний комплекс «Колос»

У Решетилівці готують до відкриття фізкультурно-спортивний комплекс «Колос»

Фізкультурно-спортивний комплекс «Колос» відкриють незабаром у Решетилівці. Його реконструкцію почали позаторік за Надзвичайною кредитною програмою для відновлення України.

Сьогодні начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін разом із головою обласної ради Олександром Біленьким і народним депутатом Олегом Кулінічем оглянули територію спортивного об'єкта й оновлені приміщення.

«Там виконані різні роботи – від утеплення фасаду до заміни вікон. Ремонт у корпусах, де кімнати для спортсменів, – на фінішній прямій. Торік для цього спрямували 6,2 млн грн за НКПВУ та 1,5 млн грн – з обласного бюджету зауважив Дмитро Лунін. – Крім цього, за рахунок виділених раніше 16,9 млн грн обласного фінансування створюють новий спортзал, який відповідатиме всім вимогам доступності».

Цього року на роботи на комплексі спрямували 25 млн грн з обласного бюджету. Очікується додаткове фінансування від Європейського інвестиційного банку в розмірі 80 млн грн для будівництва стадіону на території комплексу.

«Решетилівка має всі шанси стати одним зі спортивних центрів області – місцем для змагань і тренувань як спортсменів-початківців, так і професійних гравців. Так тримати», – акцентував Дмитро Лунін.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 травня 2023, 10:12 | Решетилівка | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації