Вхід | Реєстрація

Фесюра пообіцяв Гординській зіграти на гармошці

Фесюра пообіцяв Гординській зіграти на гармошці
Злата Гординська: «Коли виорють огород?»

Під час чергової сесії міської ради депутати зіткнулися із несподіваною проблемою. Жінка з дітьми прийшла на зібрання і вимагала покарати свою матір та зорати город.

Тільки-но кобеляцькі депутати почали приймати різні процедурні рішення, як у сесійній залі залунали дитячі голоси. А потім до президії війшла молода жінка з дитиною на руках.

Жінка представилася, як жителька села Сухе Злата Гординська. Вона безапеляційно зажадала, аби депутати вирішили її проблему, котрій уже два роки.

Злата розповіла, що протягом цих двох років має постійні конфлікти зі своєю рідною матір’ю. Причому, конфліктні ситуації вирішують не в цивілізований спосіб. Справа дійшла до застосування фізичної сили. За словами Гординської, через завдані  їй матір’ю ушкодження вона п’ять місяців перебувала в лікарні.

Жінка обурена тим фактом, що, за її ж словами, поліцейські не вживають ніяких заходів щодо її кривдниці. Зокрема, не відкривають кримінальне провадження.

Судячи із реакції депутатів, вони добре ознайомлені із перебігом багаторічного конфлікту в сім’ї  Гординських. Але міські обранці зауважили Златі, що міська рада не може впливати на правоохоронні органи і їй потрібно звертатися в Нацполіцію.

Із місця піднялася начальник служби в справах дітей Світлана Царичанська і повідомила, що неодноразово виїжджала  в Сухе в цю конфліктну сім’ю. Дійсно, мама Злати вимагає, аби їй дозволили бачитися із внуками і постійно пише скарги на доньку та її співмешканця. У Сухе неодноразово виїжджали поліцейські, яких викликають то матір, то донька.

За словами Царичанської,  із жінками та дітьми працювали вже два психологи і психіатр. Під час численних виїздів у сім’ю працівники служби не виявили обставин, які б свідчили про те, що Злата Гординська не доглядає за дітьми, як про те заявляє її матір. Натомість бабуся діток поводилася досить агресивно навіть у присутності перевіряючих.

Хвилин десять депутати умовляли Злату Гординську дати їм можливість проводити сесію. Але жінка була непохитною. Зрештою, заступник начальника відділення поліції Юрій Стеценко запропонував жінці отримати роз’яснення в поліції і повідомив, що кримінальне провадження таки відкрите.

Але Злата Одразу повідомила, що в неї є ще дві проблеми негайного вирішення, яких вона вимагає від депутатів.

Одна із них — невиораний город.

Василь Фещенко нагадав Златі, що ще перед початком сесії мав із нею розмову в своєму кабінеті і обіцяв допомогу. Колегам-депутатам він пояснив, що з невідомих причин фермер Олександр Копелець, який орендує землю Гординської,  не зміг розробити її город. Нібито, трактор фермера не пропустили сусіди. Жінка прийшла до Фещенка. Фещенко сказав, що її проблемою займеться староста. Але Гординська вирішила не чекати, а одразу прийшла на сесію.

Знову почалося хорове умовляння. Депутат Віктор Фесюра навіть пообіцяв, що  особисто приїде в Сухе і гратиме для сусідів на гармошці, аби вони дозволили трактористу заїхати на город. Але й це не подіяло.

Довелося Василю Фещенку публічно називати конкретну дату, коли буде розроблений город Злати Гординської. Це  — 8 травня.

Після цього Злата заявила, що в неї є конфлікт і з іншими сусідами. Довелося обіцяти, що і його спробують залагодити. Гординська, судячи з  її реакції, не надто повірила, але від президії відійшла і дала змогу Василю Фещенку проводити сесію.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 травня 2023, 19:50 | Кобеляки | Цікаве
1. evgensereda24 / 11 травня 2023, 21:49
8 травня вже пройшло,а город не зорано,БАЛАБОЛ,Фесюра-БАЛАБОЛ!!!
2. Чудо Юдо / 14 травня 2023, 09:49
1.evgensereda24
«БАЛАБОЛ,Фесюра-БАЛАБОЛ!!! »

Не Фесюра, а Фещенко. Він зорати обіцяв.
Фесюра тільки на гармошці грати може пообіцяти :)

І що, так і не зорали?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації