Вхід | Реєстрація

У Кобеляцькій громаді стартував Кубок з футболу

У Кобеляцькій громаді стартував Кубок з футболу

Минулими вихідними, 6 та 7 травня, на футбольних полях Кобеляцької міської ради відбулися матчі 1/8 кубка з футболу серед команд колективів фізкультури.
У поєдинку між «Іванівкою» і лутовинівською «Спартою» іванівська команда, завдяки реалізованому 11-метровому штрафному удару, виборола перемогу з мінімальним рахунком — 1:0.

Напруженим був матч між вільховатським «Водником» та «Озерами». У основний і додатковий час командам не вдалося визначити переможця. Гра завершилася з результатом 2:2. Відповідно до регламенту турніру, для визначення учасника чвертьфіналу колективи пробили серію післяматчевих пенальті. Влучнішими виявилися вільховатські футболісти — 5:4.

Павлівський «Колос» у гостях у Рибалках лише в другому таймі здолав місцевий «Спартак» з рахунком  3:0.

Цікавим і непоступливим видався матч між претендентами на призові місця чемпіонату — підгорянським «Прапором» та мідянівським «Урожаєм». По завершенню 90 хвилин основного та 30 хвилин додаткового часу було зафіксовано нічию — 0:0. А от у серії пенальті перемогу з рахунком 3:2 святкували підгоряни.

«Шенгури» на виїзді досить впевнено перемогли канавську «Оріль» із загальним рахунком 10:2.

«Дашківка» вдома мінімально поступилася сухинівській «Стрілі» — 1:2.

9 травня в адмінприміщенні кобеляцького стадіону «Колос» відбулося жеребкування чвертьфіналу Кубка з футболу, матчі якого пройдуть 13-14 травня.

Відповідно до жеребу, у черговому етапі кубкових змагань зустрінуться:

«Водник» (Вільховатка) — «Дніпро» (Світлогірське), «Прапор» (Підгора) — «Придніпрянське», «Шенгури» — «Іванівка», «Стріла» (Сухинівка) — «Колос» (Павлівка).


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 травня 2023, 19:30 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації