Вхід | Реєстрація

«Претензій до військовослужбовців внутрішніх військ не маю»

Пасхальний конфлікт між військовиками патрульного батальйону і хуліганом завершився «миром».
Увагу солдатів внутрішніх військ, що патрулювали вулицю Калініна 4 квітня, привернув невідомий чоловік, який пересуваючись вулицею 23 вересня мав не чітку ходу та порушену координацію руху.
За попередньою інформацією, яка надійшла до ГУМВС, наряд поцікавився станом здоров’я громадянина і запропонував допомогу. Утім незнайомець, неадекватно відреагувавши на звернення патрульних, нецензурно висловився на адресу військовиків, які забезпечували охорону громадського порядку.
Солдати, спровоковані агресивною поведінкою чоловіка, який намагався застосувати проти них фізичну силу, змушені були негайно вжити відповідні заходи впливу. Здолавши фізичний опір особи, патрульні надягнули на нього кайданки і помістили до патрульного автомобіля.
Тим часом, дорогу службовому автомобілю заблокувала група людей, які відпочивали неподалік і вирішили заступитися за чоловіка, якого затримали солдати. На місце конфлікту були направлені найближчі наряди ППС та спецпідрозділу «Беркут», а невдовзі прибули і працівники слідчо-оперативної групи Октябрського райвідділу.
Непорозуміння між громадою і солдатами усунув власне «його ініціатор», який написав заяву в Октябрський райвідділ. В ній громадянин  зазначив: «Претензій до військовослужбових внутрішніх військ не маю, подальшу перевірку прошу не проводити і мене не турбувати».
Однак, подальшу перевірку фактів цього інциденту проводить керівництво військової частини.

Автор: ВЗГ ГУМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 квітня 2010, 12:43 | Полтава |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації