Вхід | Реєстрація

Мешканці Придніпрянського зібрали кошти на пам’ятник земляку

Мешканці Придніпрянського зібрали кошти на пам’ятник земляку
Сергій Герасименко

Скульптурну спорудили виготовить підприємець із Кам’янського.

2 вересня минулого року жителі Придніпрянського провели в останню путь свого земляка Сергія Герасименка. 27 серпня Герой України загинув поряд із Кам’янкою Покровського району Донецької області.

Днями в соціальній мережі Фейсбук, на сторінці «Придніпрянське», староста Придніпрянського старостинського округу Володимир Лебедєв опублікував фінансовий звіт за кошти, зібрані на пам’ятник загиблому Герою Сергію Герасименку.

6 травня, були заплачені кошти організації, що виконує цю роботу. Згідно зі звітом, придніпряни зібрали 22 338 гривень.

За інформацією Володимира Лебедєва, 6 травня підприємець із Кам’янського, який виготовлятиме пам’ятник, отримав 23 400 гривень. Попередньо рідні Сергія Герасименка замовили скульптурну споруду.

Для довідки. Сергій Герасименко народився 17 червня 1979 року. Мешкав у Придніпрянському. По завершенню місцевої школи та Кобеляцького аграрного ліцею, проходив службу в Збройних Силах України.

Останні роки свого життя Сергій Герасименко проживав у Кам’янському. Сергій грав у складі придніпрянської футбольної команди.

Із 9 березня воював проти російських окупантів, був водієм мінометного розрахунку.

У загиблого захисника залишились матір, дружина, донька та онук.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 травня 2023, 12:38 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації