Вхід | Реєстрація

Піратський корабель-привид в проклятих водах - хітова тема нового випуску Cursed Seas від Hacksaw Gaming

Піратський корабель-привид в проклятих водах - хітова тема нового випуску Cursed Seas від Hacksaw Gaming

Новинка від Hacksaw Gaming перенесе користувачів у містичний вимір, де можливо все, включно з появою проклятого піратського корабля з невпокоєним екіпажем. На полі консолі діють 5х4 барабани та 26 фіксованих смуг. При цьому виплати призначаються за збір 3 - 5 символів підряд.

При невеликій варіації ставок 0.10 - 100 монет, тут пропонується висока дисперсія та хороша віддача 96.22%. Показники можна легко перевірити, запустивши VIP слоти в демо-режимі, принагідно, отримавши якісний досвід. Також, на кону стоїть великий куш у х12 500 до ставки, яка доступна лише після запуску бонусів. Так що не чекайте та приєднуйтесь до пригод.

Комбінації символів та їх цінність

Найменше тут приносять позначення Якоря, Компаса, Прапора та Черепа. Однак, слід звернути увагу на добірки із високооплачуваних іконок. Серед них:

  • Перший та другий помічники капітана з оплатою х0.5, х1.5 та х3;

  • Привид одного з членів екіпажу з максимальним множником х5;

  • Капітан, який виплачує від х2 до х10 за 3 – 5 символів.

Також, гра пропонує Дика скриня з призом х50 за 5 іконок та Спеціальний символ (закрита чорна скриня). Останній з'являється лише під час бонусного раунду та також дає х50 за 5 значень. Символ “Розкид ліхтарів” може лише запустити безкоштовні обертання.

Похмура атмосфера гри супроводжується відповідними музичними ефектами. Тут, навіть найменування бонусних раундів мають зловісний характер. Але, і призи пропонуються чималі, тому варто спробувати цю гру у безкоштовному форматі на смартфоні або планшеті.

"Прокляті" скрині, затонулі скарби та "Мертві не розповідають міфів"

Атмосферні назви додаткових ігор Cursed Seas лише підганяють цікавість. Падіння чорної Скрині позначить прокляту область на барабанах і відчинить доступ до множників від х2 до х200. Після закінчення обертання всі зібрані значення підсумовуються і додаються на баланс гравця.

Три скаттери "Ліхтар" відкриють 10 фриспінів з можливістю продовжити тур. У разі появи додаткових розкидів можна отримати 2, 4 або 6 спинів. У ході оборотів також працює опція з чорним Скринькою та клятою областю.

Останнім рівнем для "Мерців" можна помилуватися, зібравши мінімум 4 скаттери. Ця дасть три повторні обертання, під час яких з'являтимуться лише Черепа та Кракени. Перший збирає не так багато, а ось другий може забезпечити до х500. Також, гра пропонує купити бонус за х3, х100 та х200 від ставки.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 травня 2023, 19:41 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації