Вхід | Реєстрація

Ольга Ковальова потребує вашої допомоги

Ольга Ковальова потребує вашої допомоги

Протягом останніх двох років на шпальтах «ЕХО»  ми в основному друкували повідомлення про збір коштів на підтримку армії. Такими є реалії сьогодення. Але це не означає, що допомога  не потрібна  землякам, які не мають стосунку до ЗСУ. Вони, звичайні люди,  також потрапляють у скрутні ситуації і без сторонньої допомоги обійтися просто не можуть.

Сорокарічна кобелячанка Ольга Ковальова  є  такою ж людиною, як і ми всі. Жінка працює пекарем на одному  з міських підприємств. Знімає квартиру, виховує вісімнадцятирічного сина.

Як і всі ми, вона чомусь раділа, з чогось сумувала, будувала якісь плани на майбутнє.

Але все перекреслила страшна хвороба. У Ольги виявили онкозахворювання. Рак другої стадії.

Хвороба піддається лікуванню. Але для придбання необхідних медикаментів потрібні гроші. Для Ольги  —  надто великі. Адже особливих заощаджень у жінки, яка живе в цьому світі лише із сином, немає.

У онкологічному відділенні Полтавської обласної лікарні  жінці безапеляційно сказали, що препарати для проведення хіміотерапії потрібно купляти за власні кошти.

Перша «хімія» обійшлася в 10 тисяч гривень. На цьому заощадження Ольги й закінчилися. Та й на цей курс лікування, точніше, на придбання ліків, «скидалися»  ще й друзі та колеги по роботі.

А потрібно пройти ще два курси хіміотерапії і променева терапія.

Сама Ольга в редакцію йти і просити про допомогу через ЗМІ не зважувалася. Подзвонила і попросила посприяти її подруга з-за кордону. Потім прийшла і принесла підтверджуючі документи й сама Ковальова.

Так, ми знаємо, що зараз усім сутужно. Знаємо, що кобелячани, як і всі українці,  переживають далеко не найкращі з матеріальної точки зору часи.

Але не втомлюються допомагати іншим. Не втомлюються жертвувати — і  на армію, і на допомогу нужденним. Це  — якраз такий випадок.

Реквізити для допомоги:

Одержувач: Ковальова О.С.,

рахунок 26200673867279

UA523052990000026200673867279

АТ КБ «ПриватБанк», Київ, Україна

РНОКПП одержувача 3025307649

 

Приватбанк: 5168 7451 9521 3357

Монобанк: 4441 1144 6123 8881


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 травня 2023, 19:32 | Кобеляки | Благодійність
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації