Вхід | Реєстрація

Біличани продовжують активно допомагати військовим

Біличани продовжують активно допомагати військовим

Збирають кошти та купують обладнання й запчастини до авто.

Минулий четвер прес-служба Білицької селищної ради повідомила, що працівники ради придбали два монокуляри Guide TrackIR50ММ 400х300 загальною вартістю 139 230 гривень та передали їх волонтеру Олені Пастернак для військовослужбовців.

До збору коштів долучилися: Білицька селищна рада та старостати, фінансове управління, гуманітарний відділ, Білицький ліцей №1, Білицька гімназія №3, Білицька гімназія №4, Білицький заклад дошкільної освіти «Дзвіночок», Кустолово-Кущівський ЗДО «Веселка», Жуківський ЗДО «Жучок-Світлячок», Білицький селищний будинок культури, Білицька селищна бібліотека, Марківський сільський будинок культури, Червоноквітівський сільський клуб, Місцева пожежна охорона, КУ «Центр надання соціальних послуг», КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників, ПКС «Старт», КП «Білики- Агро».

А в суботу, 13 травня, у Білицькому селищному будинку культури відбувся благодійний концерт до Всесвітнього дня матері та Дня сім’ї. Захід проходив на підтримку Збройних Сил України.

На ньому організатори теж збирали кошти для земляків, які звільняють українські землі від російських загарбників.

Уже в понеділок працівники селищної ради відзвітувалися, що на зібрані кошти був придбаний комплект нових шин у кількості 4 штуки та запасне колесо з диском на суму 5 700 гривень. Шини передали місцевому жителю Станіславу Гавковському, який служить у лавах ЗСУ.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 травня 2023, 18:31 | Кобеляки | Благодійність
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації