Вхід | Реєстрація

Полтавщина передала військовим 6.5 тонн продуктів

Полтавщина передала військовим 6.5 тонн продуктів

Із Полтавщини для військових передали чергову партію гуманітарної допомоги. Про це повідомив начальник обласної військової адміністрації Дмитро Лунін.

«Підтримуємо наших захисників і захисниць. Передали їм понад 6,5 тонни продукції. Волонтери відправили все це воїнам, – розповів Дмитро Лунін. – З обласного гуманітарного штабу спрямували 2,7 тонни продуктових наборів. У кожному – рибна й бобова консерви та печиво. Передали також 1,6 тонни протеїнових бісквітів. Крім того, по 500 кг гороху, пшона, ячної та пшеничної круп, 300 кг цукру, 200 л олії та понад 300 упаковок чаю».



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 травня 2023, 08:12 | Полтавщина | Благодійність
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації