Вхід | Реєстрація

На Бєлгородщині діють російські партизани, які хочуть деокупації рф від путінського режиму

На Бєлгородщині діють російські партизани, які хочуть деокупації рф від путінського режиму

22 травня в соцмережах з’явились публікації про бойові дії в бєлгородській області із застосуванням артилерії, бронетехніки та безпілотників. Російські воєнкори вже звинуватили в цьому Збройні сили України.

Центр стратегічних комунікацій повідомляє, що всю операцію проводять винятково громадяни рф – російського добровольчого корпусу та Легіону «Свобода росії».

Вони розпочали операцію по звільненню цих територій Бєлгородщини від так званого режиму Путіна і відсування супротивника з метою створення певної смуги безпеки для захисту українського цивільного населення.

Радник керівника ОП Подоляк зазначив, що у тоталітарній країні  закручених гайок [росія] завжди неминучим стає партизанський рух зі зброєю в руках:

Україна із цікавістю спостерігає за подіями в бєлгородській області росії та вивчає ситуацію, утім не має до неї безпосереднього стосунку. Як відомо, танки продаються в будь-якому російському військторзі, а підпільні партизанські загони складаються все-таки з громадян росії.

Представники Легіону записали відеозвернення до росіян, де заявили, що «взяли до рук зброю, щоб відстояти нашу та вашу свободу»:

"Ми – такі ж росіяни, як і ви. Нас відрізняє лише те, що ми не хотіли більше виправдовувати дії злочинців при владі. Сьогодні усім настав час взяти відповідальність за своє майбутнє. Диктатурі кремля вже час покласти край."

Також члени Легіону закликали жителів прикордонних регіонів не чинити опір і не боятися:

"На відміну від путінських зомбі, ми не чіпаємо цивільних і не використовуємо їх у своїх цілях. Свобода вже близько."

За інформацією, яку оприлюднили в Легіоні, наразі вони вже звільнили козинку, гору-подол і штурмують грайворон.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 травня 2023, 18:50 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації