Вхід | Реєстрація

Голтвянський і Горгола поїдуть на всеукраїнські змагання

Голтвянський і Горгола поїдуть на всеукраїнські змагання

І представлять Полтавщину на Чемпіонаті України з шахів.

21 травня в приміщенні Полтавського педуніверситету відбувся обласний чемпіонат із швидких шахів (рапід) серед ветеранів. У турнірі взяли участь 18 шахістів із Полтави, Карлівки, Кобеляк, Решетилівки, Миргородського району, Диканьки, Біликів і Машівки.

Серед кращих представників інтелектуальної гри були: 1 майстер спорту, 14 кандидатів у майстри, решта — першорозрядники. Змагання проходили за швейцарською системою з 9 турів.

За результатами змагань, у віковій категорії 50+ перше місце виборов Микола Кінаш  (Карлівка, 5,5 очка), другим став Тарас Голтвянський (Кобеляки, 5,5 очка), а третю сходинку посів Георгій Горгола (Білики, 5 очок).

Серед 65-річних шахістів і старших «золото» завоював Віктор Твердохлібов (Полтава, 6 очок), срібну медаль здобув Валерій Кукушкін (Карлівка, 5 очок), замкнув медалістів Віктор Бардар (Полтава, 5 очок).

Наступного дня спортсмени змагалися з блискавичних шахів (бліц). Загалом 8 шахістів представляли Полтаву, Кобеляки, Решетилівку й Білики. Змагання проходили за коловою  системою. У категорії 50+ першим став Сергій Білоха (Полтава, 4,5 очка), другим — Георгій Горгола (Білики, 4 очки), третім — Тарас Голтвянський (Кобеляки, 3,5 очка). Серед ветеранів 65+ лідирував Віктор Бардар, за ним — Володимир Цушко (Полтава). Переможці та призери були нагороджені грамотами, медалями й дістали право представляти Полтавщину на всеукраїнських змаганнях.

Змагання проводив граючий суддя Григорій Щербов, голова Полтавської обласної федерації шахів.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 травня 2023, 11:49 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації