Вхід | Реєстрація

На Полтавщині чиновник витрати півмільйона гривень із бюджету на неіснуючий ремонт дитсадка

На Полтавщині чиновник витрати півмільйона гривень із бюджету на неіснуючий ремонт дитсадка

Глобинською окружною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно колишнього начальника одного з відділів виконавчого комітету Глобинської міської ради.

Особі інкриміновано зловживання владою і службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки, та службове підроблення (ч. 2 ст. 364, ч. 1 ст. 366 КК України). 

За даними слідства, у 2021 році чоловік, незважаючи на непроведення штукатурних робіт приміщення місцевого дитячого садка, склав та підписав акти про виконаний ремонт будівлі.

Як наслідок, полтавське товариство, що здійснювало термомодернізацію дошкільного навчального закладу, безпідставно отримало з місцевого бюджету понад 500 тис. грн, а територіальна громада зазнала збитків на вказану суму. Наразі з метою її відшкодування прокуратурою до обвинуваченого пред’явлено позовну заяву.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося відділом поліції № 1 Кременчуцького районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Полтавській області.


Автор: Пресслужба Полтавської обласної прокуратури


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 травня 2023, 15:04 | Глобине | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації