Вхід | Реєстрація

С прошедшим Фестивалем!

С прошедшим Фестивалем!
 Друзья, поздравляем всех с прошедшими праздниками, с праздником юмора в частности! За выход в новый сезон боролись 12 команд, и только благодаря продемонстрированному потенциалу и воле к победе, всем им удалось пройти в 1\4 финала Открытой Кременчугской лиги КВН!
Поздравляем команды "Час Пик" (г. Кременчуг), "Саморезы" (ВПУ №7), "Баян" (КУЭИТУ), "Ментос" (СШ №25), "Жигули" (КГУ), "64 сантиметра" (КИДУЭП), "Без комплексов" (г. Кременчуг), "Акуна-Матата" (СШ №19), "Кто крайний?" (ПТУ №26), "ИССОП" (г. Комсомольск) и "Ретро стиль" (г. Комсомольск)!
Стоит отметить высокий уровень игры, продемонстрированный командами на сцене. Несмотря на то, что многие из них только начали свой КВНовский путь, в этот вечер мы стали свидетелями запредельной самоотдачи и индивидуального подхода команд к творческой самореализации.

Автор: www.kvn.kremenchug.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації