Вхід | Реєстрація

Офіцера громади привітали тенісним турніром

Офіцера громади привітали тенісним турніром

У п’ятницю, 26 травня, у Біликах відбулися змагання із настільного тенісу. Турнір був приурочений до п’ятої річниці створення служби поліцейських офіцерів громад.

Змагання проходили в Білицькому ліцеї №1. Турнір підготували і провели працівники гуманітарного відділу селищної ради. Також у спортивному заході взяли участь офіцер громади, капітан поліції Сергій Климань та інспектор сектору ювенальної превенції, лейтенант Катерина Жирко.

Загалом за головні нагороди тенісного турніру змагалися 45 юних спортсменів.

За результатами змагань, серед дівчат першу сходинку п’єдесталу слави посіла Анастасія Нестеренко (Білицька гімназія №2), другу — Дарія Жирко (Білицький ліцей №1), третьою була Вікторія Глумна (Бутенківський ліцей).

Юнаки змагалися в середній та старшій вікових категоріях. Серед більш юних тенісистів головну нагороду здобув Денис Опара  (Бутенківський ліцей), «срібло» виборов Богдан Проскурня  (Білицька гімназія №2), «бронза» — у Максима Кравця (Бутенківський ліцей).

У старшій групі найкращі результати продемонстрував Данило Бербелюк (Бутенківський ліцей), «срібним» призером став Віталій Кирлик (Бутенківський ліцей), «бронзовим» — Владислав Жовтяк (Білицький ліцей №1).

По завершенню турніру переможців і призерів нагородили грамотами й медалями.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 червня 2023, 12:36 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації