Вхід | Реєстрація

Поштарі переїхали

Поштарі переїхали

У четвер у працівників кобеляцького відділення зв’язку, в народі — пошта, відбулася  довгоочікувана подія. Це зазвичай іменують словом «входини». Поштарі переїхали в нове приміщення.

Події цієї чекали ще з минулого року. Вже тоді з’явилася інформація про те, що кобеляцьке відділення зв’язку переїде в приміщення, що раніше займала аптека із мережі «Полтавафарм». Аптечне комунальне підприємство збанкрутувало і будівля протягом кількох років пустувала. Між тим, кобеляцькі поштарі потерпали від нестерпних умов, у яких їм доводилося працювати. Адже величезна будівля колишньої ще радянської пошти була малопристосованою до сучасних реалій. Взимку там був страшенний холод, від якого страждали як самі працівники, так і відвідувачі.

За словами керівника міського відділення Укрпошти Любові Голтвянської, дуже довго тривав процес збору документів для того, щоб у законний спосіб переїхати в нове приміщення. Натомість сам ремонт провели досить швидко, буквально за три місяці поточного року. Користуючись нагодою, вона висловила вдячність керівникам і співробітникам усіх служб і підприємств міста.

Голтвянська уточнила:

—  Безумовно, передусім я дякую керівництву полтавської дирекції Укрпошти, а також усім нашим працівникам. Усі допомагали, всі старалися, усім хотілося нарешті працювати в людських умовах. Але не можу не згадати й інших людей. Ви знаєте, і співробітники Полтаваобленерго, і комунальники, і всі інші міські служби лише допомагали. Прийнято скаржитися на пожежників, які довго все перевіряють, чи все відповідає їх вимогам. Але я дякую і їм. Усе було швидко, чітко і в рамках законодавства.

В урочистий для поштарів день до них приїхали гості з Полтави. У церемонії відкриття відділення взяли участь керівник обласної дирекції Укрпошти Юрій Набасов та заступник директора із розвитку мережі Павло Шестопал. Вони виступили із колегами з вітальними промовами. Привітав своїх співробітників і регіональний менеджер Дмитро Соломко.

Для клієнтів Укрпошти очікуваним результатом переїзду має стати покращення якості послуг. Відтепер їх обслуговуватимуть троє співробітників. Також для відремонтованого відділення були придбані нові меблі та кілька комп’ютерів. І працювати воно буде до 19-ї години.

І можна сподіватися,  що нарешті зменшаться, а краще  взагалі зникнуть  довжелезні черги у відділенні.

Щодо долі будівлі вже колишньої кобеляцької пошти,  то її будуть вирішувати вже в Києві.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації