Вхід | Реєстрація

Грейдерування обочин почали із Солонців

Грейдерування обочин почали із Солонців

У Кобеляках нарешті стартував довгоочікуваний сезон ремонту доріг. Розпочали із обочин та вулиць засипаних щебенем.

Ще тиждень тому до редакції звернулася жителька Кобеляк. Вона є дружиною військового, який воював і отримав серйозне поранення. Зараз чоловіку важко ходити.

Жінка сказала:

— Коли ж у нас у Кобеляках, зокрема, по провулку Шевченка, вирівняють дороги? Чоловіку ж важко ходити по тих ямах. Я зверталася в міську раду. Тракторця прислали одразу, таке було. Але той тракторець не зміг дорогу вирівняти. То виходить, як чоловік воював, то був потрібен. А зараз?

Заради справедливості потрібно нагадати, що кобеляцькі чиновники і обіцяли, що грейдерувати вулиці містечка почнуть після того, як звільниться потужна техніка, що  належить колишньому «райавтодору». Адже потужності комунальної техніки замало для того, аби провести вирівнювання дорожнього покриття та розчистку обочин на належному рівні. А необхідна техніка була задіяна на ремонті білицьких доріг.

І ось у понеділок, 29 травня, на вулиці Кобеляк виїхав потужний грейдер. Він почав працювати в мікрорайоні, що має неформальну назву Солонці. Саме там і розташований згаданий провулок Шевченка.

Є сподівання, що після грейдерування почнуть і ямковий ремонт асфальтного покриття.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 червня 2023, 14:19 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації