Вхід | Реєстрація

Геннадій Супрун отримав подяку від керівництва Нацполіції

Геннадій Супрун отримав подяку від керівництва Нацполіції

Очільника  Новосанжарської громади відзначили за активну участь у спільному з правоохоронцями проєкті.

Минулу п’ятницю поліцейські офіцери громади відзначили своє професійне свято. Із нагоди п’ятої річниці від старту проєкту «Поліцейський офіцер громади»,  начальник Головного управління поліції Полтавської області Євген Рогачов вручив відзнаки кращим  правоохоронцям та подяки очільникам ОТГ.

За надійне партнерство та ефективну співпрацю подяка заступника Голови Національної поліції України генерала поліції третього рангу Олександра Фацевича оголошена трьом керівникам громад, серед яких голова Новосанжарської селищної ради Геннадій Супрун.

За інформацією Відділу комунікації поліції в Полтавській області, 28 травня виповнилося п’ять років проєкту «Поліцейський офіцер громади. Зараз 36 поліцейських офіцерів працюють у 24 ОТГ області.  Нагадаємо, що Новосанжарська громада — єдина з трьох ОТГ, утворених на теренах колишнього Новосанжарського району, котра бере активну участь у проєкті «Поліцейський офіцер громади». За два роки спільними зусиллями обласного управління поліції та селищної ради у громаді приступили до роботи чотири офіцери. Поліцейські станції працюють у Малій Перещепині, Нових Санжарах, а з 5 жовтня минулого року — і в Руденківці.

Нагороди — від офіцера

Спортсмени Руденківського старостату свого офіцера Юрія Нездойминогу поздоровляли міні-футбольним турніром.

У змаганнях взяли участь місцеві дитячі футбольні команди «Міля», «Стандарт», «Школа Мілько» та «Шериф». Поліцейський офіцер громад вручив нагороди призерам і переможцям турніру.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 червня 2023, 15:25 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації