Вхід | Реєстрація

Учасники «Light house» презентували виставу «Сила Щирих»

Учасники «Light house» презентували виставу «Сила Щирих»

Театралізоване дійство поставлене за мотивами драми Лесі Українки «Лісова пісня».

Керівник студії танцю «Light house» Максим Якименко і його вихованці постійно влаштовують для жителів Кобеляцької громади цікаві заходи. Жодне підготовлене ними дійство абсолютно не схоже на попереднє за своєю тематикою, сценарієм, костюмами і постановкою номерів. Традиційним місцем проведення заходів був заклад «Danceclub FABRIKA». У понеділок, 5 червня, юні артисти «Light house» виступали на сцені Кобеляцького центру культури і дозвілля. Адже приміщення «Фабрики» не дозволяє вмістити всіх охочих відвідати їх концерти.

Цього разу учасники студії «Light house» та хореограф Максим Якименко презентували виставу «Сила Щирих» за мотивами драми Лесі Українки «Лісова пісня».

Як розповів керівник студії, задум поставити театралізоване дійство з’явився в цьому році. Спершу був танцювальний номер «Мавка», який у підсумку переріс у виставу, тривалістю одну годину, де увесь сюжет розкривався через танцювальні номери. Протягом чотирьох місяців танцюристи розучували рухи, придумали образи.

Максим Якименко подякував Світлані Тристан, котра за місяць пошила костюми для учасників, допомагала з образами і фото, а також усім, хто був причетний до організації й проведення вистави.

Загалом у «Силі Щирих» взяли участь 104 дитини віком від 4 до 15 років. Вони подарували глядачам незабутні враження від оригінальної постановки «Лісової пісні». По завершенні дійства бурхливі оплески та овації не вщухали декілька хвилин.

За підготовку феєричного танцювального заходу Максиму Якименку і його вихованцям дякували начальник відділу культури, молоді та спорту міської ради Валентина Пелюхня та волонтери громадської організації «Кобеляки допоможуть». Крім подяк, хореографу вручили кілька грамот.

До речі, «Сила Щирих», як і всі попередні концерти за участі учасників студії танцю «Light house», була благодійним заходом, на якому вдалося зібрати 13 765 гривень. Ці кошти волонтери використають на потреби військових.

 

Наступного дня на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук Максим Якименко опублікував такий допис:

«Ось і відбулася прим’єра вистави! Багато було зроблено, сказано, пройдено. Та найголовніше що Нам це вдалося!

І зараз хотілося б виразити щирі слова подяки усім, хто був причетним до створення цього шоу:

  • Стадніковій Олені Володимирівні — за підтримку в організації нашої прем’єри;
  • Пелюхні Валентині Андріївні та Скакун Наталії Володимирівні — за організацію Центру культури та дозвілля в процесі проведення нашого свята;
  • власникам Dance Club FABRIKA, Олександру Казеріду та Олександру Шевцову, — за постійну технічну підтримку наших заходів (і цей був не виняток) та надання бази для тренувань, за щиру любов до дітей;
  • Аркадію Лашку та Богдану Присяжнюку — за технічну підтримку заходу;
  • Нашим Волонтерам!!! Ми Разом працюємо на перемогу нашої країни;
  • Ірині та Георгію Капіанідзе, Ірині та Владиславу Труховським — за постійну підтримку в організації проєкту;
  • Валентині Киценко — за прекрасну фотосесію для дітей та оформлення концертної афіші;
  • Світлані Тристан та Ірині Галаган — за створення неймовірних образів для всіх дітей.
  • Особливу подяку хотілося б висловити своїй мамі Оксані Якименко, яка допомагала в усіх організаційних моментах.

Також безмежну подяку хотілося висловити Усім батькам, які вклали у цю виставу багато свого терпіння та ресурсів.

Ну і, звичайно, найголовніше дякую, я скажу своїм Дітям, які змогли це зробити.

Ви Усі СУПЕРОВІ!!!
А ми продовжуємо працювати…
»
P. S. При написанні матеріалу автор допустив помилку в назві вистави. Та, можливо, наступне театральне дійство від студії танцю «Light house» називатиметься саме "Сила Щедрих".   


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації