Вхід | Реєстрація

Човни, жилети, пальне – Полтавщина передасть допомогу Херсонщині

Човни, жилети, пальне – Полтавщина передасть допомогу Херсонщині

На позачерговій сесії обласної ради депутати проголосували за передачу з матеріального резерву допомоги Херсонській області для ліквідації наслідків підриву окупантами Каховської ГЕС.

Відправлять п'ять човнів, два двигуни до човна, чотири мотопомпи і рукави до них, рятувальні та страхові жилети, рятувальні кола, два повітропідігрівники, бронежилети й 10 тисяч літрів пального.

Заступник начальника Полтавської ОВА Олексій Бруслик зауважив, що речі й техніка допоможуть врятувати життя і здоров’я жителів Херсонської області.

«Спільно з профільними структурними підрозділами опрацювали потреби Херсонщини та проаналізували наявний матрезерв. Вийшли з певними пропозиціями, – сказав Олексій Бруслик. – І надалі реагуватимемо на потреби Херсонщини й надаватимемо посильну допомогу. Маємо допомогти нашим співвітчизникам подолати ту катастрофу, яку спричинив підрив окупантами Каховської ГЕС. Потреби будуть змінюватися залежно від ситуації, тому звертатимемося до депутатського корпусу з проханням реагувати на подальші запити».

Також для Херсонщини передадуть питну воду.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 червня 2023, 14:30 | Полтавщина | Благодійність
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації