Вхід | Реєстрація

Інспекторів у «Нижньоворсклянський» набиратимуть по конкурсу

Інспекторів у «Нижньоворсклянський» набиратимуть по конкурсу

Нагадаємо, що в кінці лютого цього року навколо ситуації із звільненням інспекторів охорони регіонального парку «Нижньоворсклянський» спалахнув гучний скандал.

Тоді перший заступник голови Полтавської ОВА Олексій Бруслик під час робочої поїздки до Кобеляк, які є його малою батьківщиною, згадав про масове звільнення інспекторів охорони парку. Він чітко заявив, що це незаконно, і пообіцяв, що це рішення буде оскаржене в суді.

А перед тим Кобеляцька міська рада відмовилася фінансувати зарплату інспекторів, які фактично не виконували своїх обов’язків через нібито заборону виходити на воду в період військового стану.

Минуло три місяці. Редакція вирішила поцікавитися, якою є ситуація із охороною парку на сьогодні.

Виявилося, що рішення суду ще немає. Але судовий процес триває. Охорону парку фактично здійснюють його директор Олександр Шуліка та старший інспектор Євген Яременко.

За словами Олександра Шуліки, у перспективі на підприємство наберуть ще кількох інспекторів. І здійснюватися це буде на конкурсній основі. Але коли це відбудеться, Олександр Миколайович повідомити не зміг.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 червня 2023, 13:14 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації