Вхід | Реєстрація

Чому букмекерська контора Парі Матч забороняє відкривати два рахунки

Чому букмекерська контора Парі Матч забороняє відкривати два рахунки

Що таке мультиакаунтинг у букмекерських конторах. Чому букмекерська контора Парі Матч та інші букмекери не дозволяють відкривати декілька рахунків своїм гравцям.

Коли користувач реєструється у букмекерській конторі він погоджується виконувати правила цієї беттінг платформи. У кожного букмекера є перелік правил які можуть відрізнятися між собою. Букмекерська контора Парі Матч також має правила котрі необхідно виконувати її клієнтам. Головне правило букмекера - це заборона на мультиакаунтинг. Спробуємо докладніше розібрати що вона представляє собою.

Що таке мультиакаунтинг?

Під цим терміном розуміється створення декілька облікових запису одним гравцем. Тобто створення два і більше аккаунтів на одні і ті самі персональні дані. Правилами усіх сучасних букмекерів повністю забороняється така дія.

Якщо гравець порушить правило на заборону мультиаккаунтів, усі створенні їм облікові запису будуть блоковані. Також цьому гравцю можуть заборонити назавжди користуватися послугами того букмекера, де він намагався створити кілька аккаунтів.

Як гравці намагаються обійти оборону на створення кількох аккаунтів

Знаючи про заборону створювати декілька рахунків в букмекерській конторі деякі беттери намагаються обійти цю заборону різними способами. Одним з найбільш поширеним є створення облікового запису на підроблені документи або з використанням чужого паспорту.

На перший погляд може здатися що виявити такі хитрощі збоку гравців буде важко але насправді все навпаки. Дійсно, створений аккаунт на підроблені документи чи чужий паспорт дуже швидко знаходиться службою безпеки букмекера. Для цього може використовуватися спеціальне програмне забезпечення та перевірка за базами даних.

Саме тому створювати кілька облікових записів у букмекерській конторі немає ніякого сенсу, бо це з великою вірогідністю призведе до блокування усіх створеннях аккаунтів, а також до деяких інших санкцій зі сторони адміністрації букмекера.

Чому мультиакаунтинг заборонений у букмекерами?

У наш час не можна знайти не єдино виключення, усі букмекери забороняють мультиаккаунтинг своїм користувачам. Чому ж сучасні букмекерські контори так серйозно борються с мультиаккаунтингом? Все через те, що маючи декілька акаунтів на беттінг майданчику, гравець може використовувати це для того щоб ставити протилежні результати однієї події. У такому разі незважаючи на те як закінчиться подія гравець залишиться у виграші, а букмекер у програші.

Саме через це сучасні майданчики для прийому спортивних ставок не дозволяють своїм користувачам відкривати два і більше рахунків.

Але для мультиаккаунтингу є цілком дієва та повністю легальна альтернатива. Кожен беттер має змогу створити обліковий запис у декількох букмекерських конторах. Для цього можна використовувати як українські букмекерскі контори, так і міжнародні букмекери.

Як грати в казино Париматч онлайн – основні етапи.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 червня 2023, 16:37 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації