Вхід | Реєстрація

У Пирятині в палаючому будинку виявили тіло господаря

У Пирятині в палаючому будинку виявили тіло господаря

До відділення №1 (м. Пирятин) Лубенського районного відділу поліції 20 червня, близько 20:35 години, надійшло повідомлення від рятувальників про пожежу в приватному будинку по вулиці Шевченка в селі Сліпорід-Іванівка, Гребінківської тергромади, Лубенського району Полтавщини.  

Отримавши повідомлення, на місце події негайно прибули поліцейські Лубенщини та рятувальники. Після повної ліквідації пожежі, в кімнаті будинку виявлено господаря, 1987 року народження, без ознак життя. Тіло загиблого направлено на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті. 

За даним фактом слідчими поліції Пирятинщини, під процесуальним керівництвом Пирятинського відділу Лубенської окружної прокуратури, внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки, що спричинило загибель людей) Кримінального кодексу України. Обставини та причини події з’ясовує слідство.


Автор: Відділ комунікації поліції в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 червня 2023, 17:35 | Пирятин | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації