Вхід | Реєстрація

Школярі вже зараз активно готуються до відзначення 65-ї річниці Великої Перемоги

Зокрема, створюють концертні програми для ветеранів та людей похилого віку. А деякі школи вже й впроваджують їх у життя. Учні 28-ї гімназії презентували таку у Горбанівському геріатричному пансіонаті.
Василь Іванович Шкорупій пішов на війну у 18-ть. Учасник боїв під Ленінградом двічі був тяжко поранений. Майже через 65 років після перемоги радянських військ над німецько-фашистськими загарбниками дивиться концерт полтавських школярів. Ті співають пісні, розповідають вірші на тему Великої Вітчизняної війни. Цього дня у Горбанівському геріатричному пансіонаті в гостях – учні 28-ї гімназії. Говорять: тут проводять акцію «Ветеран поруч з нами», яка ось уже 40 років у весняні дні діє в навчальному закладі.
Євгенія, учениця гімназії №28:
- Я вважаю, цим людям дуже важливо знати, що вони комусь потрібні. Наш колектив підтримує думку, що ніхто не забутий, ніщо не забуто.
Однак, концертом відвідини дітей геріатричного пансіонату не завершаться, говорить вчитель 20-ої Світлана Дем'янко.
Світлана Дем'янко, вчитель гімназії №28:
- Ми збираємо матеріали в міську «Книгу пам'яті». Після концерту діти візьмуть інтерв'ю і зібрані ними матеріали вони оформлять і передадуть до міської «Книги пам'яті»
Старенькі таким відвідинам радіють. Надія Степанівна Гречухіна в геріатричному пансіонаті – майже 6 років.
Бліц:
- Це так душевно. Ми їх завжди з душею зустрічаємо
Надія Гречухіна говорить: помітно, що діти під час виступів дарували своє тепло з бажанням та щиро.

Автор: Юлія Лис, www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 квітня 2010, 12:06 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації