Вхід | Реєстрація

Удосконалення професійного рівня – шлях до зростання компетентності

У Головному Управлінні МВС України в Полтавській області визначено переможців в першому з трьох етапів щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець». Конкурсантів чекає ще два тури, в яких переможці фінального етапу окрім премій і дипломів матимуть право  вступу поза конкурсом в Національну академію державного управління а також в регіональні інститути і магістрати вищих навчальних закладів.
Робота державного службовця справедливо вважається складною і відповідальною. Вона потребує цілковитої компетентності, змобілізованості і самовіддачі. Тож, безумовно, одним з визначних чинників належної роботи державних служб є висока професійна підготовка службовців усіх рівнів. За таких обставин, вкрай важливими є заходи щодо їх розвитку. Тож одне з провідних місць на шляху до зростання компетентності і професіоналізму посідає проведення конкурсів «Кращий державний службовець».
Участь у конкурсі, що проходив 26 березня цього року, взяли представники майже усіх галузевих служб Головного управління МВС України в Полтавській області, загальною чисельністю 23 працівники. Претенденти змагалися за звання у номінаціях "Кращий керівник" та "Кращий спеціаліст". На цьому етапі конкурсанти пройшли тестування на знання законів, а також вирішували практичні завдання, які визначали їх уміння складати діловий документ і користуватися комп'ютером.
Оцінка виконання завдань здійснювалась за п’ятибальною системою. Задачі були складні, проте рівень їх виконання – високий. Рішенням організаційного комітету на чолі із заступником начальника ГУМВС, начальником управління кадрового забезпечення полковником міліції В’ячеславом Царьовим, визначено переможців І-го туру щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» серед працівників ГУМВС України в Полтавській області. Так, у  номінації "Кращий спеціаліст" найкращі результати показала Бородай Олена Володимирівна - провідний спеціаліст сектору речового забезпечення  ГУМВС; в номінації "Кращий керівник" - Бойко Людмила Олександрівна - завідувач сектору фінансового забезпечення та бухгалтерського обліку Полтавського МУ ГУМВС. Ці призери продовжать боротьбу у ІІ етапі конкурсу на рівні МВС України.
Другий етап конкурсу відбудеться з питань державного управління і виконання практичного завдання з питань службової етики і етикету. На цьому етапі учасникам конкурсу доведеться підготувати публічний виступ в рамках засідань круглого столу з певної тематики, яку повідомлять за 15 днів до виступу.
Двоє кращих учасників від кожного регіону (керівник і фахівець), візьмуть  участь в третьому етапі, який вимагає написання і захисту творчої роботи, участі в діловій грі і презентації учасника.
Переможці третього туру, окрім грошових премій і дипломів, матимуть право поступати поза конкурсом в Національну академію державного управління при Президентові України, а також в регіональні інститути і магістрати вишів.
Державний службовець, який дійсно бажає працювати ефективно, не може задовольнятися раз і назавжди здобутими знаннями і навичками. Зростання професіоналізму, відкритості, удосконалення знань і основних принципів державної служби та підвищення її авторитету шляхом удосконалення досвіду роботи кращих державних службовців – ось головна мета проведення таких конкурсів.
Тож вітаємо переможців першого етапу і бажаємо успіхів, творчої наснаги та подальших здобутків!

Автор: Анна Масельскас, ВЗГ ГУМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації