Вхід | Реєстрація

Кобеляцький аграрний ліцей отримав 14 ноутбуків

Кобеляцький аграрний ліцей отримав 14 ноутбуків

Комп’ютерна техніка придбана за кошти польського Фонду міжнародної солідарності.

28 червня директор Кобеляцького професійного аграрного ліцею Таміла Шевченко повідомила, що навчальний заклад отримав до Дня Конституції цінні подарунки. Голова Полтавської військової адміністрації передав на потреби ліцею 14 ноутбуків. Обладнання придбано польським Фондом міжнародної солідарності в  рамках Програми ЄС «EU4Skills: кращі навички для сучасної України».

За інформацією Полтавської ОВА, загалом закуплені польськими колегами ноутбуки розподілили між 52 закладами професійно-технічної освіти України. Два з них працюють у Полтавській області. Крім аграрного ліцею, комп’ютерну техніку вручили представникам Гадяцького вищого професійного аграрного училища
Також під час зібрання в обласній адміністрації посадовці розподілили гуманітарну допомогу, що надійшла від ЮНІСЕФ для шкіл Полтавщини. Це 140 наборів для розвитку дошкільнят, 200 спортивних наборів, 200 наборів «Школа в коробці», 200 наплічників для учнів 1-4 класів та 300 рюкзаків для вчителів.

У наборах — зошити, крейда, фарби, маркери, кольоровий папір, навчальне приладдя для занять геометрією, спортивне спорядження, розвиваючі ігри, м’ячі, конструктор. У рюкзаках для вчителів — повербанк, жорсткий диск, навушники, ліхтарик і футболка.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації