Вхід | Реєстрація

Роз’яснення щодо абонплати за вдопостачання у Кобеляках

Роз’яснення щодо абонплати за вдопостачання у Кобеляках

Роз’яснення щодо плати за абонентське обслуговування на послугу з централізованого водопостачання, яка надається ККП «Водоканал Плюс»

З 1 липня 2023 року вводиться в дію плата за абонентське обслуговування для усіх споживачів приватного сектору та багатоквартирних будинків в розмірі 9,16 грн.

Абонентська плата нараховується щомісячно, у фіксованому розмірі, з розрахунку на один особовий рахунок, незалежно від кількості мешканців у приміщенні та обсягів спожитої води.

Розмір цієї плати є сталою та не залежитиме, від того, чи споживач впродовж місяця користувався централізованим водопостачанням. Раніше вона була частиною тарифу, але через законодавчі зміни її виділили в окремий платіж.

Плата за абонентське обслуговування нараховується відповідно до вимог Закону України «Про житлово-комунальні послуги» та постанови Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2019 року № 808 «Про встановлення граничного розміру плати за абонентське обслуговування у розрахунку на одного абонента для комунальних послуг, що надаються споживачам за індивідуальними договорами про надання комунальних послуг або за індивідуальними договорами з обслуговуванням внутрішньобудинкових систем про надання комунальних послуг».


Автор: ККП «Водоканал Плюс»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 липня 2023, 12:58 | Кобеляки | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації