Вхід | Реєстрація

Влад Гела вдало провів бій із найрейтинговішим польським боксером

Влад Гела вдало провів бій із найрейтинговішим польським боксером

У суботу, 8 липня, у польському Вроцлаві відбувся вечір боксу MB Boxing Night 16. Спортивний захід складався із 6 боксерських боїв. Одним із головних поєдинків став бій поляка Пшемислава Руновського проти нашого земляка Владислава Гели.

Нагадаємо, що Влад працює начальником караулу 14-ї державної пожежно-рятувальної частини Кременчука. Спортсмен професійно займається боксом. На його рахунку 18 рейтингових боїв, у 13 з них Владислав здобув перемогу.

За інформацією польського спортивного ресурсу TVP SPORT, місцева публіка очікувала від 29-річного Пшемислава Руновського значно кращих результатів, оскільки боксер виступає у рингу вже 10 років і зараз очолює рейтинг BoxRec серед польських бійців. Натомість Владислав Гела вдало розпочав поєдинок. І протягом усього бою підтримував високий темп, вимотавши свого суперника. Удари Владислава досягали голови польського боксера, що викликало серйозні проблеми в його захисті.

У підсумку, один із суддів віддав перевагу Пшемиславу Руновському, поставивши 80-72, та двоє його колег вказали на нічию — 76-76.

Отож, поєдинок між поляком і українцем завершився внічию.  До речі, за рейтингом BoxRec в Україні Гела посідає 2-ге місце серед боксерів у першій середній вазі.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації