Вхід | Реєстрація

Полтавка Дарія Сенкевич стала найвродливішою студенткою світу

Представниця від України у Міжнародному конкурсі «Міс студентство світу—2010» полтавка Дарія Сенкевич стала найвродливішою студенткою світу. Навчається дівчина на четвертому курсі Полтавської державної аграрної академії на факультеті обліку та фінансів.
П’ятий Міжнародний конкурс краси відбувався в Москві у Московській академії економіки і права. У фіналі полтавка стала найкращою серед 12-ти представниць з Росії, КНР, Білорусі, Польщі, Камеруну, Еквадору та інших країн. Учасниці змагань демонстрували свої таланти в різноманітних номінаціях (візитка, дефіле, конкурс талантів, присвячений 65-й річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні «Никто не забыт, ничто не забыто»). Оцінювало їх компетентне журі, до складу якого входили народні артисти Росії, Герої Радянського Союзу, представники Ради іноземних студентів у Москві, представники Спілки письменників Росії та інші.
Загалом, перемагати Дарії не вперше. У конкурсах краси вона брала участь ще з дитинства. У 2009 році дівчина стала рекордсменкою конкурсу «Красуня Полтави—2009», отримавши титули «Віце-міс Красуня Полтави—2009», «Міс Ніжність», «Міс Тендітність», «Міс Толерантність», а також перемагала в багатьох інших подібних змаганнях.
Із перемогою в Міжнародному конкурсі красуню привітав Полтавський міський голова Андрій Матковський. Під час особистого прийому в міській раді мер зазначив:
— Ми ні на хвилину не сумнівалися у вашій перемозі та «тримали за вас кулаки». Адже усі знають, а полтавські чоловіки тим паче, що полтавки — найвродливіші у світі жінки.
Під час розмови з Андрієм Матковським дівчина розповіла про свої враження від перебування в Москві.
— У Москві нас гостинно зустріло Полтавське земляцтво, яке щиро за мене вболівало. Для полтавців організували надзвичайно теплий прийом. Загалом, російська столиця мені дуже сподобалася. Особливо прекрасна вечірня Москва, — прокоментувала Дарія.
Полтавка впевнена, що журі найбільше вразив її творчий номер, який вона продемонструвала під час конкурсу талантів, присвяченого 65-й річниці Перемоги у Великій Віт-чизняній війні «Никто не забыт, ничто не забыто».
— На розсуд глядачів та журі я представила патріотичний номер на основі вірша Зінаїди Раєвської, присвяченого Великій Вітчизняній вій-ні. Я дуже хвилювалася, була вся на «емоціях», оскільки пройнялася подіями, про які  йдеться у вірші.
Андрій Матковський запропонував Дарії Сенкевич виконати цей номер у концерті для ветеранів до Дня Перемоги. Дівчина з радістю погодилася та сказала, що для неї це буде за честь.
Насамкінець зустрічі мер подарував студентці-красуні квіти, а також вручив Подяку міського голови, сертифікат на безкоштовне відвідування салону краси «Амазонка», сувеніри, побажав їй подальших успіхів та натхнення.

Автор: Ольга ГНАТЕНКО, www.vechirka.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 квітня 2010, 14:34 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації