Вхід | Реєстрація

Гранати, набої та канабіс

Гранати, набої та канабіс

Виявили правоохоронці в жителя Кобеляцької громади.

Увечері 14 липня поліцейські Полтавського районного управління виїхали на терміновий виклик у Придніпрянське. За інформацією очевидця подій, невідомий чоловік демонстрував предмет, схожий на гранату.

Як повідомив начальник відділення поліції №2 Олексій Шуліка, правоохоронці встановили особу фігуранта. Ним виявися місцевий 26-річний мешканець. За місцем його проживання поліцейські провели слідчі дії, у результаті яких виявили «два предмети, схожих на гранату РГД-5, близько 130 набоїв різного калібру, більше 200 кущів рослин, схожих на коноплю, та суху подрібнену речовину, зовні схожу на канабіс». Слідчі вилучили речові докази для проведення відповідних експертиз.

За цим фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 (Хуліганські дії, вчинені із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України.

Зі слів місцевих жителів, односелець брав участь у антитерористичній операції на Сході. Можливо, саме звідти чоловік привіз гранати та набої. Фігурант залицявся до місцевої дівчини, але та не відповідала йому взаємністю. Натомість, до дівчини приїжджав інший кавалер. Чоловік вирішив розібратися із суперником, але отримав від нього стусанів. Тоді придніпрянин пішов додому, взяв гранату і повернувся до свого опонента. Він дістав перед парою вибухову зброю і навіть витяг запал. Потім заспокоївся і залишив пару. Саме суперник і викликав правоохоронців.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 липня 2023, 09:48 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації