Вхід | Реєстрація

34 000 гривень за демонстрацію розкішниці на відео

34 000 гривень за демонстрацію розкішниці на відео

Заплатить мешканка Новосанжарщини. Крім того, у неї конфіскували мобільний телефон.

10 липня служителі Феміди Новосанжарського районного суду Полтавської області винесли вирок у справі про зберігання та розповсюдження відео порнографічного характеру.

Відповідно до матеріалів справи, у лютому цього року уродженка Руденківки зняла на свій мобільний телефон два відео власного оголеного тіла. На відео жінка демонструвала оголену розкішницю та вводила в неї пальці рук. Файли підсудна зберігала у пам`яті мобільного телефону для їх розповсюдження.

19 лютого через мессенджер «Telegram» підозрювана надіслала раніше не знайомому їй абоненту зняті нею файли.

Правоохоронці кваліфікували її дії за частиною 2 статті 301 Кримінального кодексу України як виготовлення, зберігання з метою розповсюдження та розповсюдження відеопродукції порнографічного характеру.

5 липня 2023 року між прокурором та підозрюваною, раніше не судимою, розлученою, яка має на утриманні малолітню доньку, була укладена Угода про визнання винуватості, згідно якої підозрювана під час досудового розслідування повністю визнала свою винуватість у зазначеному діянні, щиросердечно розкаялася.

У результаті суд ухвалив затвердити угоду та визнати уродженку Руденківки винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 301 ККУ, та призначити їй узгоджене сторонами покарання у виді штрафу в розмірі двох тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 34 000 гривень.

Речовий доказ — мобільний телефон «Xiaomi Readmi Note 10 S», суд конфіскував у власність держави. А от два ноутбуки, зовнішній переносний диск, роутер та вібратор у формі чоловічого статевого органу повернув.

Апеляційну скаргу на вирок підсудна може подати до Полтавського апеляційного суду протягом 30 днів із дня його проголошення.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 липня 2023, 12:26 | Нові Cанжари | Кримінал
1. Чудо Юдо / 20 липня 2023, 22:35
Дожили!
Уже і под**чити не можна скоро буде! Бо 2000 неподаткованих доходів впаяють!

Цікаво, а притягли до відповідальності того, кому вона це відео скинула? Виходить же, що це він розповсюдив порнографію далі, показавши її комусь... Чи це був саме співробітник поліції, який виманив відео у довірливої дівчини?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації