Вхід | Реєстрація

Троє депутатів Нехворощанської сільради достроково припинили повноваження

Троє депутатів Нехворощанської сільради достроково припинили повноваження

У четвер, 13 липня, відбулася сесія Нехворощанської сільської ради, на яку зібралися 16 депутатів, повідомили в прес-службі громади.

Зібрання розпочалося зі вшанування пам’яті загиблого земляка зі Світлівщини Олександра Матерінського та всіх військовослужбовців.

Під час розгляду бюджетних питань депутати погодилися виділити кошти на співфінансування екологічних проектів (зелена зона на території Нехворощанського ліцею, «Релакс-парк Sokolianka», «Еко-лабораторія GreenSchool» у Соколовобалківській школі), які наша громада виграла завдяки активному онлайн-голосуванню, 14 тисяч спрямували на костюми та взуття для артистів Андріївського клубу. Також сільські обранці передбачили 24 тисячі гривень для постраждалих у Херсонській області через підрив Каховської ГЕС.

У ході роботи нехворощанські депутати підготували звернення до Полтавської обласної ради, у якому прохали безкоштовно передати Маячківській амбулаторії автомобіль невідкладної допомоги.

Крім того, голова сільської ради Віктор Дубович зачитав присутнім заяви трьох колег-депутатів з проханням дострокового припинення повноважень. Зокрема, Володимир Булига головною причиною свого рішення вказав «категоричну незгоду з діяльністю і значною частиною рішень сільського голови та сільської ради»,  Любов Косик «не бажає брати участь у прийнятті рішень, які не відповідають її переконанням», Людмила Булига «у зв’язку з частими протиріччями під час прийняття рішень більшістю депутатів і неможливістю впливати на ці рішення, які суперечать її переконанням».

Усі заяви депутати погодили більшістю голосів. Голова сільської ради подякував заявникам, які представляють Соколовобалківський старостинський  округ, за їх роботу впродовж каденції  та вибачився перед колегами, якщо дійсно не виправдав їхніх очікувань.

У «різному» Віктор Дубович розповів колегам про результати свого відрядження до шведського міста Стаффансторп та анонсував, що мер цієї громади планує відвідати Нехворощу.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 липня 2023, 12:37 | Нові Cанжари | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації