Вхід | Реєстрація

У Андріївці відбувся благодійний концерт

У Андріївці відбувся благодійний концерт

Жителі населеного пункту, що входить до складу Нехворощанської громади, зібрали кошти для земляка, який лікується після тяжкого поранення.

Учасники культурного фронту Андріївського сільського клубу продовжують активно допомагати військовослужбовцям, які боронять українські землі від російської навали. Цього року в місцевому закладі культури провели другий благодійний концерт «Сила роду українського».

Концертну програму, що тривала більше двох годин, для глядачів підготували аматори з Нехворощанського, Шедіївського й Лівенського клубів та місцеві артисти. Із вітальними словами виступили завідувачка закладу культури Людмила Шашкова та заступниця сільського голови Світлана Калініченко.

Благодійний захід мав на меті збір коштів на лікування соколовобалківцю Олегу Кравцю, який отримав тяжке поранення і перебуває в реанімації одного зі шпиталів.

Крім благодійної скриньки, куди відвідувачі вкидали кошти, андріївські господині пропонували придбати різноманітні смаколики й обереги, таким чином долучившись до потрібної справи.

Наприкінці заходу Світлана Калініченко та Олена Біленька підрахували зібрані кошти: у скриньці — 5820 гривень, печива й сувенірів придбали на 2218 гривень, 500 гривень передали полтавські підприємці, які влаштовувала дітям розваги на батуті й надувній гірці. Загалом вдалося зібрати 8 538 гривень. Усі кошти передали земляку Олегу Кравцю.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації