Вхід | Реєстрація

У Нових Санжарах відбувся міжобласний турнір

У Нових Санжарах відбувся міжобласний турнір

До селища з’їхалися майстри малої ракетки з Полтавщини і Дніпропетровщини.

28 липня відзначається День Української Державності. Із нагоди цього державного свята, представники громадської організації «Тенісний клуб «Фаворит» організували та провели в Нових Санжарах представницький турнір із настільного тенісу.

У змаганнях взяли участь 22 майстри малої ракетки з Полтави, Кременчука, Горішніх Плавнів, Магдалинівки, Царичанки, Кобеляк, Біликів, Бутенок та Чечелевого.

За результатами проведений поєдинків, на найвищу сходинку п’єдесталу в першому фіналі піднявся тенісист із Кременчука Ігор Миріфянський, друге місце в полтавця Алена Осіповського, «бронзу» виборов Владислав Кононенко із Горішніх Плавнів. У другому фіналі перемогу святкував біличанин Антон Соболь, срібним призером турніру став Олександр Левицький з Чечелевого, третій — місцевий спортсмен Юрій Урезченко.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації