Вхід | Реєстрація

Реабілітаційне віддення Кобеляцької лікарні поповнилося новим обладнанням

Реабілітаційне віддення Кобеляцької лікарні поповнилося новим обладнанням

На сайті комунального підприємства «Кобеляцька міська лікарня»  було виставлене відео щодо можливостей проведення різного роду реабілітаційних процедур.

Головний лікар Володимир Казирод  додатково прокоментував  цю інформацію для «ЕХО». Керівник пояснив:

— Так, у нас діє реабілітаційне відділення. Послуги надаються амбулаторно. Тобто пацієнт отримує направлення від сімейного лікаря чи іншого фахівця і проходить процес реабілітації в денний час. Ми б дуже хотіли надавати ці послуги в стаціонарі, але це поки що неможливо. Національна служба здоров’я виставила такі вимоги до фахівців, що виконати їх можуть лічені медичні заклади по всій Україні. Та, не дивлячись на це, працюємо. Реабілітацію проходять хворі після інсультів, отриманих травм тощо. У відділені для цього є практично все. Днями отримали новенькі бігові доріжки із Зінгена. Виділила кошти і міська влада. Є не лише бігові доріжки, а й велотренажери,  інше необхідне обладнання. Самі розумієте, що виконувати фізичні вправи дозовано із заданим навантаженням та ще й під наглядом лікаря — це набагато ефективніше і безпечніше, аніж робити це вдома самостійно. Так що ласкаво просимо жителів громади до нас на реабілітацію.

Користуючись нагодою, Володимир Казирод висловив вдячність партнерам із Зінгена, які в складі гуманітарного вантажу надіслали не лише обладнання для реабілітації, а й велику кількість необхідних медикаментів.


Автор: Ігор Філоненко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 липня 2023, 15:27 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації