Вхід | Реєстрація

У ІТ-сферу разом із Beetroot Academy

У ІТ-сферу разом із Beetroot Academy

У одному «совєтському» фільмі герой постійно заявляв знайомим про те, що телебачення має замінити театри, кіно, книги й газети. Та на з плином часу виявилося, що потужнішою ніж ТБ стала всесвітня інтернет-мережа. На відміну від телебачення, Інтернет навпаки допомагає всім культурним напрямкам розвиватися, а не прийти в занепад. Тому поряд із глобальним поширенням всесвітньої мережі бурхливого розвитку набула сфера інформаційних технологій та зв'язку. ІТ-сфера дозволила людям не лише спілкуватися на відстані, а й відповідає за збір, зберігання і передачу інформації за допомогою технічних пристроїв. Тому на сьогоднішній день надзвичайно перспективною та затребуваною являється професія у ІТ.

Маленькими кроками до великої мети

Звичайно, що не кожен може вступити до вузу, аби здобути відповідну професію. Але поряд із університетами існує чимало курсів, що дозволять освоїти знання для роботи в сфері інформаційних технологій. Особливою популярністю серед айтішників-початківців користується курс QA Manual від шведсько-української ІТ-школи Beetroot Academy. Для того, аби розпочати навчання в академії, не потрібно збирати купу документів для приймальної комісії, достатньо перейти за посиланням https://beetroot.academy/courses/online/qa-manual/ на офіційний сайт Beetroot Academy. Команда ІТ-школи майже десять років працює над тим, аби українці отримали змогу здобути знання і збудувати кар’єру у цифровій економіці.

Переваги курсу полягають у тому, що навчання відбуваються у вечірній час, без шкоди для роботи чи університету. Курс триває протягом двох місяців, а заняття проходять тричі на тиждень. У одній групі навчаються не більше 18 чоловік, що дозволяє максимально засвоювати отриманий від лекторів матеріал.

Як відзначають засновники курсу, майбутньому студенту на початковому етапі навчань зовсім не обов’язково писати код, так можна розпочати з його перевірки. Тестувальник відіграє не менш важливу роль при створенні продукту, ніж усі члени команди. Головне для початківця — критичне мислення, вміння виявляти помилки і бажання працювати в ІТ-сфері.

Надзвичайно важливо, що колишні студенти Beetroot Academy знайшли роботу в ІТ-сфері та успішно працюють більш ніж у 600 компаніях на всіх континентах.

Учитися та здобувати нові професії — ніколи не пізно. Це доводять випускники та вся команда академії.


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 липня 2023, 11:30 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації