Вхід | Реєстрація

Біличани попрощалися з Юрієм Дерев’янком

Біличани попрощалися з Юрієм Дерев’янком

30 липня став чорним днем для жителів Білицької громади. Адже разом вони прощалися із земляком, який загинув на Сході. Вулицями селища Героя провели в останню путь на кладовище в Кустолові Кущі.

Юрій Деревянко народився 3 березня 1974 року в Біликах. У 1989 році закінчив місцеву загальноосвітню школу I-III ступенів. У 1990-му отримав професію маляра штукатура. У вільний від роботи час працював у селищному будинку культури діджеєм.

Також устиг попрацювати в Білицькому молочноконсервному комбінаті, згодом — у цукровому заводі.

У 2016-му Юрій переїжджає в столицю, де влаштовується в товариство «ВіЯр». Місце роботи наш земляк не змінював аж до лютого минулого року. 26-го числа був мобілізований у військову частину, що знаходиться в Білій Церкві. Проходив службу в  32-ій окремій механізованій бригаді.

Захисник загинув 26 липня в Сватівському районі Луганської області.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 серпня 2023, 12:12 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації