Вхід | Реєстрація

30 липня в селі Шенгури відкрили новий міні-футбольний майданчик

30 липня в селі Шенгури відкрили новий міні-футбольний майданчик

Подія для села вагома ще й тим, що над реалізацією проєкту по створенню футбольного майданчика працювали в основному місцеві люди, як посадовці, так і фермери та підприємці.

Ініціатором облаштування цього майданчика став Михайло Брейко. Він уже кілька років працював над втіленням у життя проєкту по відкриттю в Шенгурах спортивної споруди. За словами Михайла Михайловича, довелося пройти і через період розчарувань, коли представники влади різних рівнів не виконали свої обіцянки і не виділили кошти для будівництва. Та зрештою, за допомогою місцевого люду ідею вдалося втілити в реальність.

Спонсорами та меценатами, які допомогли облаштувати футбольний майданчик, стали: Віталій Москаленко, Олександр Павленко, В’ячеслав Павленко, Володимир Володимирович Фещенко, Володимир Андрійович Фещенко, Олександр Антонов, Олег Левченко, Віктор Матяш, Віктор Баранник, Дмитро Мальований, Валентин Калакуцький, Анатолій Таранушич, Ігор Лесик, Петро Лаврик, Ігор Наборщиков, Тарас Шабельник, Роман Киценко, Сергій Петренко, Роман Василенко.

30 липня була проведена урочиста церемонія відкриття нового майданчика для гри в міні-футбол. З вітальним словом до присутніх звернувся виконуючий повноваження Кобеляцького міського голови Василь Фещенко. Він вручив подяки Кобеляцької міської ради спонсорам, які надали допомогу для облаштування спортивної споруди. А фермер Сергій Петренко одразу подарував дітям три м’ячі для гри в футбол. Після відкриття майданчика право першого удару надали ветерану спорту села Шенгурів Віблому Федору Федоровичу. Потім відбувся дитячий турнір серед груп ДЮСША, а по закінченню матчів дітки були нагороджені медалями та морозивом. Продовжили відкриття дружньою грою у футбол чоловіки, де брали участь команди сіл Підгора, Озера та Шенгури.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 серпня 2023, 14:20 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації