Вхід | Реєстрація

У Білицькій громаді визначили найспортивніший населений пункт

У Білицькій громаді визначили найспортивніший населений пункт

Спартакіада відбулася з нагоди Дня Державності України!

У неділю, 30 липня, працівники гуманітарного відділу виконкому Білицької селищної ради провели змагання серед жителів ОТГ «Найспортивніше село Білицької ОТГ».

Як повідомив завідувач сектору культури, молоді та спорту гумвідділу Сергій Ананенко,  у спартакіаді взяли участь більше сотні жителів громади. Вони змагалися з шахів, шашок, настільного тенісу, дартсу, гирьового спорту та міні-футболу.

За результатами спартакіади, найспортивнішим населеним пунктом ОТГ стали Білики. Другу сходинку турнірної таблиці здобули мешканці Бутенок. На третьому місці — представники Вітрової Балки, на четвертому — Марківки, на п’ятому — Червоних Квітів, а на шостому — Чорбівки.

За різними видами спорту жителі громади показали такі результати:

У міні-футболі рівних не було біличанам. Конкуренцію їм склали футбольні команди з Бутенок і Марківки, які вибороли друге і третє місця відповідно.

У настільному тенісі кращі результати серед чоловіків продемонстрував біличанин Антон Соболь, а серед жінок — його землячка Діана Антонюк. Другі місця — у Миколи Мигулі (Вітрова Балка) і Лілії Жирко (Білики), треті — Сергій Бастраков (Бутенки) й Вікторія Глумна (Вітрова Балка).

«Золото» й «срібло» в гирьовому спорті виграли біличани Володимир Нестеренко та Павло Білоус, «бронзу» — бутенківець Сергій Бастраков.

Кращими шашкістками стали: Галина Чуб (Білики), Юлія Шишацька (Червоні Квіти) і Тетяна Кравчина (Вітрова Балка). А от у шахах всіх здолала трійка біличан: Георгій Горгола, Олексій Жук і Микола Кривич.

Дартс. Серед жінок перемогу святкувала Альона Ананенко (Білики), друга — Євгенія Бикова (Вітрова Балка), третя — Яна Юрко (Марківка).  У чоловіків найвлучнішими були Сергій Ананенко (Білики), Віталій Цікура (Степове) і Станіслав Жук (Білики).

Переможців та призерів спартакіади нагородили медалями, кубками й дипломами. Користуючись нагодою, Сергій Ананенко подякував спортсменам за участь, а суддівській колегії (Станіславу Жуку, Володимиру Морозу, Володимиру Савченку, Миколі Нестеренку та Георгію Горголі) — за якісний арбітраж та допомогу в проведенні змагань.

Також завідувач сектору культури, молоді та спорту відзначив директора Білицького ліцею №1 Вікторію Савченко та вчителя фізичної культури Сергія Жука за співпрацю в організації спартакіади. І звичайно відзначив військовослужбовців Збройних Сил України, які надають можливість займатися улюбленою справою.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 серпня 2023, 15:42 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації