Вхід | Реєстрація

Білицького депутата підозрюють у роботі на рашистів

Білицького депутата підозрюють у роботі на рашистів

3 серпня на території одного із найбільших населених пунктів Білицької громади були помічені одразу кілька автомоблів Служби безпеки України. Як виявилося, співробітники СБУ проводили оперативно-слідчі дії в домоволодінні одного із місцевих депутатів. Чоловіка підозрюють в тому, що він наводив рашистську артилерію на позиції кількох підрозділів Збройних Сил України.

Інтернет видання "Полтавщина" прямо вказує, що мова йде про відомого як в Кобеляцькій, так і в Білицькій громадах "полум’яного" борця із усім поганим Павла Олександровича Гунжеля. Далі цитата:

«За даними слідства, у липні цього року депутат на своїй сторінці у соціальній мережі поширив інформацію про розташування підрозділу ЗСУ з можливістю його ідентифікації на місцевості. Ця інформація не розміщувалася у відкритому доступі ні Генеральним штабом ЗСУ, ні Міністерством оборони України.

Окрім цього, підозрюваний оприлюднював відомості, які могли використовуватися військовослужбовцями держави-агресора для коригування вогню по позиціях українських військових. Також у постах критикувалися дії командирів підрозділів ЗСУ…

…Мова йде про депутата Білицької селищної ради Павла Гунжеля. На своїй сторінці у Facebook він періодично критикував командування 116-ї бригади тероборони за начебто злочинні дії.»

Звичайно, поки що не можна говорити про якусь вину Павла Гунжеля, адже вона має бути доведеною в залі суду. Звичайно, у тому разі, якщо мова йде саме про нього. Хоча інформація про те, що військові, як і ті, хто працює у військкоматах, так і ті, що перебувають в зоні бойових дій, м’яко кажучи, обурені тим, що Гунжель вказує геолокацію розташування підрозділів ЗСУ, вже тижня два як надходила до редакції. Але та інформація була неофіційною. Та ось через два тижні стало зрозуміло, що діями Гунжеля обурені не лише військові, а й Служба безпеки.

Якщо висловлювати суб’єктивну думку, то не факт, що Гунжель дійсно працював на рашистів і був їх агентом. Цілком можливо, що його використовували, як класичного "корисного ідіота".

А можливо він не розумів, що робить.

Та як би там не було, але якщо провина депутата і борця із усім поганим буде доведена, то йому "світить" від 5 до 8 років за ґратами.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 серпня 2023, 14:07 | Кобеляки | Кримінал
1. Dormidont / 4 серпня 2023, 17:35
Паша класичний "противсіх", його б енергію та в правильне русло. Але шпіоном його робити....хз ..
2. Vo1ych / 7 серпня 2023, 11:49
Брєд зеленообмитих слуг народу, яким не вигідні правдоруби та справжні патріоти. Ганьба тим, хто садить таких Патріотів як Гунжель та інших1
3. Vo1ych / 7 серпня 2023, 11:52
1.Dormidont
«Паша класичний "противсіх", його б енергію та в правильне русло. Але шпіоном його робити....хз ..»

пАВЛА ЕНЕРГІЯ ЙШЛА В ДОВОЛІ ПРАВИЛЬНОМУ РУСЛІ..
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації